Categories:

DIY: lav din egen planter til haven

En planter med smukke planter er naturligvis dejlige i haven, men en planter, som du selv har lavet med smukke planter i, er selvfølgelig endnu sjovere! Der er masser af muligheder med hensyn til materialer til at lave en planter, der passer i din have. Derudover gør en slikke maling også vidundere for at få den til at passe. Læs videre for at se de forskellige muligheder!

Paller
Paller bruges i stigende grad i hollandske haver. Du kan gøre det til en loungesofa, et bord eller en planter. For at fremstille en planter skal træet først slibes for at forhindre splinter. Hvis du vil bruge en palle i sin oprindelige tilstand som planter, skal du lægge haveplast i den og ikke fastgøre den på alle sider. Fyld pallerne med jord og del planter, blomster og / eller urter. Det er også muligt at tage pallerne fra hinanden for at lave en rektangulær planter. For at gøre dette skal du først afskære enderne af pallerne og derefter binde plankerne løs og fjerne neglene. Så plankerne i den ønskede størrelse og sand dem. Forbind plankerne ved hjælp af trælim og skruer, så planterne sidder godt sammen. Endelig kan du male bakken i den ønskede farve, og du er færdig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *