Categories:

Brug dine blomster i en billedramme

Synes du det er en skam at smide den flok blomster væk, fordi du stadig har en så smuk hukommelse af den? Så har vi løsningen, nemlig at indramme disse blomster. Ved hjælp af et antal trin puster du blomsterne nyt liv, så de holder lidt længere. Det er også en god tilføjelse til en bar mur i huset, så en win-win! Vi forklarer, hvordan du selv kan komme i gang.

Forsyninger
Forskellige planter og blomster
En tyk stak bøger eller en træblomstpresse
Avispapir
Blotting papir
Lim
Billedramme
Trin 1
Selvfølgelig skal du først bestemme, hvilke planter og / eller blomster du vil indramme. De smukkeste blomster til indramning er gerberaer, violer eller løse blade af planter, da disse er noget fladere. Når du har besluttet dig for dette, skal du lægge nogle avispapir og derefter et ark tissuepapir på blomsterpressen. Spred derefter blomsterne på tissuepapiret. Tape blomsterne med et lille stykke tape, så det hele forbliver på det rigtige sted. Læg derefter endnu et ark silkepapir og et par ark avispapir over blomsterne. Luk pressen, og stram skruerne godt. Du kan også bruge en tyk bog til dette. Lad derefter planterne tørre i ca. 3 uger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *